20

Komentari (20)

struja
Dokaz da je sreca bitan faktor.
Pornicar
Kakav kriminal ovih glumaca, 1/2 i kvota preko 30. Razguzio ih Ajax, promasili penal, onda ovi fol okrenuli, hahaha. Cirkus, a ne fudbal.
Eno30
United 100% osvaja naiskusni su tu od preostalih ekipa a i realno najaci su i po igracima. Bilobi dobro finale Manchester United - Roma.
user1582397136
U polufinalu ako prođu, sastaju se MU i Roma.
Eno30
Steta bilobi dobro finale
Eno30
Ih pacenika ljubomornih bolesnika koji ne vole Manchester pa klikaju minus
Savage
@Eno30 Ma boli te k.... ko puca minuse. I ja mislim da ce United uzet ali najvise se bojim Vilareala. Sretno. Nisam navijac MU. Ali podrska od navijaca leeds uniteda. Pozzz plus od mene.
Eno30
Svage svaka cast tako rade iskreni i realni navijaci koji vole sport i koji prate sport. Ja sam navijac Manchester Uniteda i zaista niti mi koji klub smeta niti navijaci nekog kluba koji navijaju za svoj klub a ne vredzaju drugi klub. I ovo za Manchester sam napiso ne navijacki vec objektivno po jacini gledajuci
Kenotala
Kakvi naiskusni ?
BaboBih
Ma ja fudbal je takav sve se uvjek zna, ne treba gledati ni semi finale nit finale..
Eno30
Kenotala slabo se razumes u fudbal kad pitas to. Iskustvo velikih utakmica osvajanje Liga evrope na to iskustvo mislim
Eno30
BaboBih upravi si pogotovo danasnji fudbal koji je posto biznis za kladionice. Svaki dan se uvjeravamo u to. Veceras Ajax puno bolji od Rome a Roma pobjedi sinoc Bajern pregazio Psg, a Psg pobjedi. Neku noc Barca sila od ekipe jedva pobjedi slabasnu ekipu i to pobjeda zahvaljujuci sudijama. Francuska-BiH najaca reprezentacija jedva tuce Bosnu i to cisti penal ne svira za Bosnu da je bilo obrnuto sviro bi penal. Tako da mi je zao malih ekipa koji se bore svim srcem izgube zbog sudija.
Savage
Znam MU najvise kritika prima...a ljudi 20g do skoro engl.ligu cijepali kao "Avaz". Sir Alex Ferguson najaci trener . Povratak protiv Bayerna i sto je odradio izmjene u 2 minute 2-1. A Vandesaru je samo pokazivao da puca loptu u sesnaesterac na ljevu stranu. Tad su mnogi nasi zbog Salihamidzica navijali za Munich. Respect care. Samo ti pisi sto mislis. Tvoj klub za koga navijas koji sj..a PSG koji je bio favorit a jos nisu bili ni tolko uigrani. Svi znamo gdje je MU bio na tabeli a sad drugi. Volio bih da osvoje Solskajer zasluzuje nakon teskog pocetka i veoma brzog oporavka...mada je bilo par tekmi gdje su trebali uzet i sad se borit sa M.City za titulu.
ArmiNN
United u finalu sig
CASIO
LE osvaja United aBd
ArmiNN
Ako budu igrali kao do sada hoce,al uvjek kad treba pobjeda Utd se povuče u kazneni i jbg.
Saimai1316
Kad si ti poceo gledati Utd kad takve gluposti iznosis
E.Car
Villareal!!! Ne volim špance ali znaju igrati.
Savage
@E.Car bas sam.spomenuo Villareal
Jel se sastaju prije finala ili su bas u ljestvici koja moze da dovede MU i Villa u finalu? Ajax isto mislim sa igrom prosle godine je mnogima nanio muke u gostima u LS. Pozz buraz i budi mi zdrav kao i svi tvoji porodica, prijatelji i svi na portalu.
Savage
@E.Car bas sam.spomenuo Villareal
Jel se sastaju prije finala ili su bas u ljestvici koja moze da dovede MU i Villa u finalu? Ajax isto mislim sa igrom prosle godine je mnogima nanio muke u gostima u LS. Pozz buraz i budi mi zdrav kao i svi tvoji porodica, prijatelji i svi na portalu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.