Ajax u problemima pred "meč sezone"

Van de Beek povrijeđen

Ajax u problemima pred "meč sezone"

E. Škorić

Ajax u srijedu dočekuje APOEL u revanšu play-offa za plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

U prvom susretu, koji je odigran u Nikoziji, nije bilo pogodaka, što otprilike znači da Ajaxu za put u grupnu fazu treba pobjeda u Amsterdamu.

Kiprani su se pokazali kao tvrd orah, a problem prvaku Holandije predstavlja i činjenica da u duel sa APOEL-om ulazi bez svog "motora".

Naime, Donny van de Beek je povrijedio mišić na treningu i zbog toga će propustiti jednu od najvažnijih Ajaxovih utakmica u sezoni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Strašno sam razočaran. Svakako će mi biti teško propustiti utakmicu u srijedu protiv APOEL-a, ali nadam se da će momci i bez mene ostvariti cilj", kazao je Van de Beek.

Van de Beek je dosad startao na svih 7 službenih utakmica Ajaxa ove sezone i postigao je dva gola.

Promo

Top Komentari

Keydura69
Valjda Real u problemima, neki dan rekoste da je završen veliki posao.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi