Ajax želi dovesti Gudelja

Sve traženiji

Ajax želi dovesti Gudelja

Nemanja Gudelj, fudbaler koji se jedno vrijeme povezivao sa bh. reprezentacijom, od naredne sezone neće nositi dres AZ Alkmaara. 

Reprezentativac Srbije odličnim nastupima u holandskom prvenstvu skrenuo je pažnju nekoliko velikih klubova, a u borbu za njegove usluge uključio se i Ajax.

"Ajax je kontaktirao AZ Alkmaar. To je sve što znam. Ukoliko je vrijeme da se dalje razgovara sa klubovima, to će se sigurno desiti", kazao je Gudelj i dodao: 

"Sigurno je lijepo čuti kada vidite da vas žele veliki klubovima. Ipak, ja se sada želim fokusirati na igre u svom trenutnom klubu i vidjet ćemo šta će biti u predstojećem prijelaznom roku", dodao je Gudelj kojeg u svojim redovima želi i PSV. 

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Inače, ovaj 23-godišnji vezni fudbaler u dosadašnjem dijelu holandskog prvenstva postigao je devet golova i upisao četiri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.