Ajdin Hasić napušta Bešiktaš
Foto - Twitter

Postao je višak

Ajdin Hasić napušta Bešiktaš

M. Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ajdin Hasić (20) napustit će Bešiktaš.

Kako navode turski mediji, 20-godišnji bh. fudbaler nije u planovima trenera Valeriena Ismaela. Klub mu je saopštio da se na njega ne računa i on će tokom ljeta napustiti klub.

Hasić je ugovorom za Bešiktaš vezan do juna 2024. godine. Međutim, turski velikan nema namjeru da ga zadrži i pokušat će da se riješi njegovih usluga veoma brzo.

Bh. fudbaler je imao nekoliko blistavih trenutaka u dresu istanbulskog kluba. U 13 nastupa za prvi tim postigao je dva gola, ali je većinu vremena od dolaska u Tursku proveo na posudbi u Umraniyesporu.

Također, na njega je dosta utjecala i teška povreda koljena koju je imao i koja ga je od terena odvojila gotovo godinu dana te nije mogao da pokaže sve što zna.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iako je u Bešiktašu prekrižen sigurno je da 20-godišnji bh. fudbaler neće imati previše problema da pronađe novi klub. Za njega je vladao veliki interes i prije dolaska u Tursku i vidjet ćemo gdje će se on na kraju skrasiti.

Top Komentari

King_Kenny
...ovi Turci bi i Messija upropastili.
9 2
volta
Sa 18 godina otic iz Dinama u Tursku je najveća glupost koji je mogao da napravi, Turska liga nikad nije bila za mlade igrače koji počinju karijeru i njihovi najtalentovaniji igrači jako malo dobiju prilike da igraju i transferi u klubove lige petice su još redji, al eto povukle ga pare i slava
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti