Kad čovjek pomisli da ne može gore, Pjanića dočeka novo negativno iznenađenje
Foto: Instagram

Tako je bilo i danas

Kad čovjek pomisli da ne može gore, Pjanića dočeka novo negativno iznenađenje

E. Ganibegović

Miralem Pjanić se nakon ove sezone u kojoj je igrao kao posuđen igrač u Bešiktašu vraća u Barcelonu. 

Sinoć se emotivnom porukom od turskog velikana oprostio na Instagramu, no danas ga je sačekalo novo negativno iznenađenje.

Naime, Bešiktaš danas u posljednjem, 38. kolu turske Superlige, dočekuje Konyaspor. Za domaći tim ova utakmica znači jer pobjedom uz poklapanje ostalih rezultata mogu doći do petog mjesta, dok će gosti završiti treći.

Ova utakmica je bila fantastična prilika da se Miralem Pjanić oprostio od domaće publike, no za to će morati sačekati i nadati se da uđe s klupe, pošto se trener Ismael odlučio za sljedećih 11 igrača:

Bilgin, Montero, Saatci, Uysal, Ghezzal, Ilkhan, Bozdogan, Meras, N'Koudou, Larin, Karaman.

S druge strane, u ekipi Konyaspora zaigrat će tri bh. fudbalera, a to su Ibrahim Šehić, Amir Hadžiahmetović i Amar Rahmanović.

Oglasi

Postava Konyaspora za ovaj meč glasi: Šehić, Demirbag, Yazgili, Yardimci, Guilherme, Rahmanović, Dikmen, Amilton, Hadžiahmetović, Michalak, Cikalleshi.

Utakmica počinje u 18 sati.  

Oproštajna poruka Miralema Pjanića

Sinoć se naš Mire oglasio na Instagramu i uz fotografije u dresu Bešiktaša i one s titulom Superkupa, emotivnom porukom oprostio od kluba za koji je odigrao 26 utakmica.

"Bešiktaš… Dolazi vrijeme za rastanak. Bilo je prebrzo. Žao mi je što vas sve ostavljam. Upoznao sam predivne ljude, fantastičan klub, a posebno najbolje navijače i atmosferu. Bila mi je čast igrati na našem stadionu.

Samo želim da vam kažem hvala za ovu godinu.

Oglasi

Bila je teška godina, očekivao sam da ću osvojiti još titula dolazeći ovdje, svi smo imali tešku godinu. Nesreća... Ali donijeli smo barem jedan Superkup za naš klub.

Zauvijek ću biti navijač ovog kluba, ja moj sin i moja porodica...

Siguran sam da ćemo se u budućnosti ponovo vidjeti. Uvijek ćete biti duboko u mom srcu. Volim vas sve.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Jednom orao, uvijek orao", napisao je Pjanić.

Top Komentari

Mingiling
Piralem Mjanic
3 3
C.Banks
Vidi kose fuj
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi