Ajdin Hasić dobio ponudu iz Tuzle

Tim iz Istanbula želi bh. veznjaka

Ajdin Hasić dobio ponudu iz Tuzle

M. Šljivak

Mladi bh. fudbaler Ajdin Hasić (18) pokušat će ovog ljeta da se nametne u prvom timu Bešiktaša.

Nakon sasvim dobre epizode na posudbi u redovima Umraniyespora, trener Bešiktaša Sergen Yalcin najavio je kako će dati šansu 18-godišnjem bh. fudbaleru da se dokaže i da se pokuša izboriti za mjesto u prvom timu.

"Dat ću sve o sebe i naporno ću raditi da se dokažem treneru. Želim titulu sa Bešiktašom", poručio je Hasić.

Ipak, Hasić je dobio i zanimljivu ponudu za narednu sezonu. Njega na posudbu želi dovesti ekipa Tuzlaspora, koja se plasirala u drugi razred turskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U timu iz Tuzle (dio Istanbula) smatraju da bi im Hasić bio od velike pomoći naredne sezone, ali ipak teško je vjerovati da će na kraju završiti u ovom klubu.

Za njega drugi rang takmičenja vjerovatno nije više izazov, pa i ako ode na posudbu, to bi mogao biti samo tim iz Super lige.

Top Komentari

Lafac
Mene samo interesuje nešto oko ovog igrača. Dal je on novi Messi,Ronaldo ili neko toga kalibra pa ga forsirate ovoliko ili ima dobar djep?
5 2
Joks
Pravo dobar, al' stupidan, naslov - bravo!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti