Ajdin Hasić izmamio aplauze saigrača majstorijom na treningu Bešiktaša

Velika nada bh. fudbala

Ajdin Hasić izmamio aplauze saigrača majstorijom na treningu Bešiktaša

E. Čaušević

Mladi bh. fudbaler Ajdin Hasić u novoj sezoni mogao bi dobiti šansu u prvom timu Bešiktaša.

Nakon veoma dobrih igara na posudbi u Umraniyesporu ovaj 18-godišnji fudblaer vratio se u Bešiktaš i mogao bi ostati u prvom timu. Hasić se nalazi i na spisku za kvalifikacije Lige prvaka protiv PAOK-a.

Hasić je pokazao o kakvom se potencijalu radi, a čini se da su u Bešiktašu spremni da mu pruže šansu jer su itekako zadovoljni onim što mladi bh. fudbaler pokazuje.

Velika nada bh. fudbala i na jednom od treninga pokazala je o kakvom talentu se radi. Hasić je postigao sjajano gol iz voleja i dobio je aplauze svojih saigrača.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

JJ90
Ja onda dobro ne čujem.. Wtf
1 3
Mowzilla
Ne treba ga sad uzdizati u nebesa, ali ni razapinjati. Mali ima talenat, to je cinjenica, treba ga samo neko izbrusiti dobro, a on svoj talenat da dobro upotri**** i da ga ne upropasti bespotrebnom slavom preko noci...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi