Ajdin Hasić pregovara sa brojnim klubovima

Napušta Bešiktaš

Ajdin Hasić pregovara sa brojnim klubovima

M. Šljivak

Ajdin Hasić vjerovatno će napustiti Bešiktaš u januarskom prelaznom roku.

Talentovani 19-godišnjak nije u ozbiljnim planovima trenera Bešiktaša Sergena Yalcina u narednom periodu i klub je odlučio da ga pošalje na novu posudbu.

Brojni klubovi su zainteresovani za Hasića. Turski mediji tvrde da on pregovara sa brojnim ekipama, kako iz Turske, tako i iz inostranstva i da će gotovo sigurno napustiti klub veoma brzo.

Hasić je ove sezone odigrao šest utakmica za prvi tim Bešiktaša. Odigrao je ukupno 207 minuta, ali Yalcin do kraja sezone planira koristiti mnogo iskusnije fudbalere.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Vrata za odlazak Hasiću su otvorena. On će u narednim danima odlučiti gdje će na posudbu i negdje drugo će sakupljati iskustvo.

Prošle sezone Hasić je igrao na posudbi u drugoligašu Umraniyesporu. Pružao je jako dobre partije, a pretpostavlja se da će ovog puta na posudbu u neki prvoligaški klub.

Top Komentari

Tas14
Talentovan je i ekstra je igrač treba nači dobar klub gdje ima minutažu stalnu
15 0
TesanjskiBrnjo
*****a od igraca nema mjesta u propalom Besiktasu o cemu pricamo mi???
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti