Ajdin Hasić sutra potpisuje za Bešiktaš, višemilionsku odštetu će dobiti i Dinamo

Arbitraža HNS-a presudila u korist Modrih

Ajdin Hasić sutra potpisuje za Bešiktaš, višemilionsku odštetu će dobiti i Dinamo

E. Čaušević

Mladi bh. fudbaler Ajdin Hasić sutra bi konačno trebao zvanično potpisati ugovor s turskim Bešiktašem.

Hasić već nekoliko mjeseci trenira s ovim klubom nakon što je raskinuo saradnju s Dinamom. No, pregovori Bešiktaša i Hasića su trajali duže nego što se očekivalo, ali turski mediji pišu da je konačno sve dogovoreno.

Ovaj 18-godišnji bh. igrač će potpisati ugovor do ljeta 2024. godine, a sutra bi Bešiktaš zvanično trebao objaviti da je on novi igrač turskog kluba.

Saga oko Hasića traje još otkako je on napustio Dinamo jer je odbio potpisati profesionalni ugovor s ovim klubom. No, kako piše index.hr on je ugovorom za Dinamo bio vezan do 17. januara ove godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Arbitraža HNS-a je potvrdila da je on i dalje bio igrač Dinama iako je potpisan raskid ugovora još prije više od godinu dana. No, Dinamo nije odustajao i index.hr prenosi da će klub s Maksimira dobiti nekoliko miliona kuna odštete za Hasića.

Međutim, sve će biti poznato sutra kada će Bešiktaš održati press konferenciju, a glavna tema upravo bi trebao biti Ajdin Hasić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Ovo laprdanje stvarno vise niko nemoze shvatiti ozbiljno , mislim da je ovo 10-15 put da se pise da je sve gotovo - potpis sutra - sve ok ovo ono . Stvarno ste pretjerali sa ovim nagadjanjem i sprdacinama
5 0
Plavi_Strumf
Oj svaki dan isto sutra, a sutra opet sutra
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi