Ajdin Mrguda ostaje šef struke NK TOŠK
TOŠK je prvi dio sezone završio na šestom mjestu, a ambiciozni Mrguda je pokazao svoje trenerske kvalitete.

TOŠK sa visokim ambicijama i drugom dijelu sezone

Ajdin Mrguda ostaje šef struke NK TOŠK · Zvanično

S. Mlaćo

Ajdin Mrguda će i u drugom dijelu sezone sjediti na klupi TOŠK-a iz Tešnja. Naime, ambiciozni stručnjak je nakon poraza od Novog Travnika i odlaska na zimsku pauzu, ponudio mandat na raspolaganje čelnicima kluba, te je postojala mogućnost da na kraju ipak napusti federalnog prvoligaša.

Ipak, do toga neće doći, što je i zvanično potvrđeno za SportSport.ba. Mrguda će i dalje sjediti na klupi tima iz Tešnja, što je svakako obradovalo armiju navijača tima iz Tešnja koji mogu biti zadovoljni polusezonom koja je iza njih.

TOŠK je završio polusezonu na šestom mjestu, iako su mnogi očekivali da će od prvog kola vjerovatno voditi borbu za opstanak. Mrguda je odlično posložio kockice, napravio pobjednički duh među nogometašima, a malo je nedostajalo timu iz Tešnja za sami vrh tabele.

Saznajemo da u zimskom prelaznom roku neće biti odlazaka iz NK TOŠK kada je igrački kadar u pitanju, dok se očekuje par pojačanja koja će dodatno pojačati konkurenciju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi