"Ako budem u formi, volio bih karijeru završiti u Željezničaru"

Danas igra u Indoneziji

"Ako budem u formi, volio bih karijeru završiti u Željezničaru"

Nekadašnji fudbaler Željezničara Eldar Hasanović zimus se otisnuo na egzotičnu avanturu.

Nakon što se kroz karijeru okušao u Slovačkoj, Izraelu i Kini, 30-godišnji Hasanović je u januaru odlučio prihvatiti ponudu iz Indonezije i potpisati za klub po imenu Persita Tangerang.

Ovih dana Hasanović je dao intervu za medije u Indoneziji, a jedan dio razgovora odnosio se na planove za budućnost, odnosno na to gdje bi volio završiti karijeru. Po pitanju toga nije imao dilemu.

"Željezničar je moj omiljeni klub, tu sam počeo karijeru. Igrao sam u njemu i tri godine kao profesionalni igrač. Volio bih završiti karijeru u Željezničaru ukoliko budem u dobroj formi. To je najveći klub u BiH", rekao je Hasanović, pa otkrio Indonežanima da je na Grbavici ponikao i Edin Džeko.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hasanović je od dolaska u Indoneziju odigrao tri utakmice. U međuvremenu zbog pandemije koronavirusa i tamošnje prvenstvo je stopirano.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neprilagodjeni
Dobar si al momak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije