FK Željezničar dobio novog tehničkog sponzora!

Macron potvrdio

FK Željezničar dobio novog tehničkog sponzora! · Zvanično

E. Škorić

Kako se i najavljivalo, Macron će biti novi tehnički sponzor Fudbalskog kluba Željezničar.

Još krajem prošle godine je SportSport.ba najavljivao saradnju Macrona i tima sa Grbavice, a sada je stigla i zvanična potvrda i to od strane proizvođača sportske opreme.

"Macron i FK Željezničar, vrhunski nogometni klub iz Bosne koji igra u Premijer ligi, s ponosom najavljuju početak višegodišnjeg tehničkog sporazuma. Za Macron, ovo predstavlja još jedan značajan korak u buket timova koji su se odlučili osloniti na italijanski brend i važnu priliku za širenje svoje strateške prisutnosti na istočnoevropskom fudbalskom scenariju i tržištu", objavio je Macron na zvaničnom sajtu.

Macron je već ranije bio tehnički sponzor FK Željezničar. Bilo je to početkom ovog desetljeća i to u sezoni 2011/12 kada je na Grbavicu stigla dupla kruna.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, u završenoj sezoni Plavi su nastupali u Umbro opremi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Daj prestanite s lijepim vijestima, sad ce se pitari nakaciti ovdje da nama otvaraju oči kako je naš klub na izdisaju !!!
11 4
Uranija
Što bi mitomani rekli bolji je macron od Nike.hahahahahaha
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije