Ako će Italijani ikada prestati pričati o svađi Sarrija i Pjanića onda će to biti nakon ovih riječi

Trener Juventusa se konačno oglasio

Ako će Italijani ikada prestati pričati o svađi Sarrija i Pjanića onda će to biti nakon ovih riječi

Trener Juventusa Maurizio Sarri konačno je odlučio da se oglasi povodom sve češćih medijskih natpisa da je u svađi s Miralemom Pjanićem. 

Italijani već nekoliko mjeseci pišu kako Sarri nije zadovoljan partijama Pjanića iz ove sezone te da je to jedan od razloga zbog kojih će biti prodat ovog ljeta.

Situacija je eskalirala nakon dvije loše partije nekadašnjeg veznjaka Rome u Kupu Italije prije nekoliko dana. Sarri ga je oba puta vadio iz igre, a par dana nakon toga pojavile su se informacije kako Mireta uopšte neće biti u rosteru za meč s Bolognom jer je situacija između njega i trenera potpuno podivljala.

Upravo to je bila jedna od tema današnjeg razgovora između Sarrija i novinara Sky Sporta. 61-godišnji stručnjak kategorički je odbio pomenute navode.

"To su lažne vijesti, nema argumenata nikakvih za to", kazao je Sarri pa dodao:

"On je jedan od igrača koje sam koristio najviše ove sezone i oslonio sam se na njega jer ima odlučujuću ulogu kada u veznom redu igramo s trojicom".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Italijani smatraju kako će Pjanić ispasti iz porve postave za meč protiv Bologne i da će umjesto njega igrati Rodrigo Bentancur dok će u sastavu biti i Aaron Ramsey koji će na taj način zauzeti poziciju koju je u proteklim mečevima igrao upravo Urugvajac.

Podsjetimo, Juve s Bolognom igra sutra navečer. Stara dama je lider u Seriji A s bodom više od Lazija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi