Eskalacija odnosa Pjanića i Sarrija: Bh. veznjak prekrižen za Bolognu?

Tenzije i na treningu

Eskalacija odnosa Pjanića i Sarrija: Bh. veznjak prekrižen za Bolognu?

Juventus je i dalje lider utrke za Scudetto, ali je polovinom ove sedmice ostao bez jednog trofeja, pošto je Napoli bio bolji u finalu Kupa Italije.

Situacija nije najbolja u moćnom Juventusu, ponovo se propituju Sarrijeve taktike, a s neuspjesima dolaze i tenzije i nezadovoljstva.

Italijanska La Stampa piše da je već u nekoliko navrata na treninzima došlo do verbalnih duela između trenera Sarrija i sve češće kritikovanog bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

A kako se to poklopilo sa par loših Pjanićevih izdanja, Sarri je odlučio ostaviti Miralema Pjanića na klupi za narednu meč Juventusa, protiv Bologne.

Navodno nije isključeno da Pjanić u potpunosti bude isključen iz rostera.

Tako bi protiv Bologne od prve minute trebao zaigrati Aaron Ramsey, a Sarri će u veznom redu nastaviti davati šansu Bentancuru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, glasine o Pjanićevom napuštanju Juventusa ne prestaju. I dalje se špekuliše o mogućem transferu u Barcelonu, dok su se jutros pojavile informacije da ga je Juve već ponudio Chelseaju u zamjenu za Jorginha, ali da su Plavci odbili tu ponudu.

Juventus na stadionu Renato Dall'Ara gostuje sutra, a utakmica treba početi u 21:45h. Stara dama je očekivano favorit, pa kladionica MOZZART na pobjedu gostiju nudi kvotu 1.65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel 27. kola Serije A između Bologne i Juventusa!

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Svaka cast, bio je trener Napolia, Chelsea, sada Juvea, ali jbt, ja sam mislio da je Allegri los trener za Juve, medjutim, Sarri, majke mi moje uzas! Ja Juve nisam volio gledati ni prije, a sada, sada je odron! Formacija, igraci, uzas...Ja ne mogu vjerovati da je ovaj covjek trener ovakvog giganta.... eto
3 1
Maestro
Ovaj Sari da ima mozga sam bi odstupio sa mjesta trenera nikakav stručnjak igra njegove ekipe je dosadna a i kad se samo sjetim kako mu je KEPA uništio autoritet mene stid bude
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.