38

Komentari (38)

Neprilagodjeni
A i ti Borise sve nesto hoces pa neces, poceo ligu sa ekipom ne bi u federaciji opstanak izborili ne znam sta sad kukas.
Tumbe1976
eno ti zeljkovica pa se njemu zali.
superadmin
Pa lave 22 kola imas 8 bodova, sta si se borio do sada i mislis da mozes nekim cudom ostati u ligi, ne kenjari molim te.
VelikiMislilac
Bravo majstore, samo tuzit! Treba mu se pridruzit iz ostalih klubova ako ovako zavrse sezonu. Nema osnova da se ovako zavrsi prvenstvo, vanredno stanje je ukinuto. Eo mene iz kafane tipkam, sve normala, nema korone.
Penderinos
Daj druže ispo bi i da se nastavi igrat'
Ale23
Savez nam pun kriminalaca klubovi nista sportskog duha nemaju. Borac nema obraza i zbog njih se ovo radi. Bayern je odma dobio mogucnost prvaka radi 4 boda kad aje upitna njemacka liga bila. Tako to velikani rade. Kod nas kaze igralo se 2 puta ? Pa koliko se puta mora igrati da se sezona zavrsi jos 11 puta ,33 boda a razlika izmedju prvog i drugog 3 boda stim sto je drugi dao 8 komada prvom u 2 utakmice i ima bolji odnos odnosno jedno kolo moze promjeniti pozociju. Tako TZ City moze Borac za jedno kolo preci. Kod nas seljacka politika ako ide U tvoju koristi onda bi rekli igrali smo sa svima jednom i da je se desilo na prvom krugu. Novinar na Novoj( mislim ) tv uz kafu napravi Plan po kojem bi se regularno zavrsila sezona sa RS odlukom uvazavajucoj pauzi koju oni traze. Tako bi se lopovluk Borca zaobisao Ali interesa nema lopova. Navijaci posjetite zgradu saveza udruzeno.
ryan.giggs
Brate, taj tvoj velikan PRVI neće da igra. Jer NEMA para za plate, a treba pokriti dodatne troškove korone visine skoro 500k. Što vam je uvijek neko drugi kriv u toj Dolini kokuza? Nemate para za nastavak, shvati to, pitaj malo druge mrljavce koji su bolje upućeni u stvarno stanje kluba.
djoka
Nema para za plate, rece navijac kluba kojeg su malezijci od gasenja spasili. Kolko kosta obraz pitari
djoka
Stadion da ne spominjemo hahahahaha
koki
ti kao siguran da bi vi osvojili titulu e moj ale neosvaja se titula kad se pobjedi Sarajevo vi dali osam komada u dvije tekme( čestitam za to) ali se titula neosvaja samo stim pobjedama
Ale23
Nisam ni rekao da bi Zeljo, Sarajevo ili Tz City izasao u evropu! Vec se odigra do kraja i ko bude bude ! Cisto sportski bez Politike i lopovluka.
magistar
Pare si ulozio na sopstvani rizik. A klub koji se preda na pola prvenstva i raspusti ekipu je neozbiljan klub i utice na regularnost jer na pocetku grize a kasnije se preda i smanji zanimljivost lige zacementiravsi jedno mjesto u cvajti nakon pola prvenstva
MostarskiiRambo
Tužit Borac i Republiku Šumsku
nijepoznat
Mazi
Hah , ne možete igrati bez "Republike Srpske" tako da shhh ...
DeleteTheElite
@nijepoznat jeli istina da jedes sta ostane iza lutve hahahaha
Bit ce gusto bit ce 0:2
Jedini kriminalni savez na svijetu koji bi da prizna rezultate pola prvenstva a u isto vrijeme da ponisti rezultate kupa.Gdje jos to ima???
Denchi
Odi frizeru mamu ti ludu ahahahahahahaha
markopolo
Nije mi jasno kojoj budali pada na pamet da prekine prvenstvo. Francuska je napravila tu grešku i sad kažu da su se zeznuli. Treba igrati cijelo ljeto od 17:00 sati na primjer.
kuga1234
Kralju ti si ispao iz lige sezona nije bila ni pocela. Sta sad hoces..
Denchi
Pareeeeeee Pantitju Pareeeeeeee Ajahhahahahahajaahha
Cezar
Hoce da nastima 11 utakmica i da se oprosti od fudbala
Samoiskreno
Biti ce prekida utakmica reprezentacije u Zenici izgleda ako izbace Celik.
Denchi
Ima Sarajevo djikane
dinass
To je laz kako bi utakmicu prebacili u Sarajevo.Celik svakako nece dobiti licencu za PL pa kome normalnom bi palo na pamet da prekida utakmicu? Zao mi je samo ovih sto su se ponadali da ce igrati evropu kad je fino Uefa rekla da ce izbaciti iz evrope sve klubove iz zemalja koje su prekinule prvenstvo.
Mani
Hehe, ima ima, bit ce prekida i tu...
Paradajz
Nije to rekla UEFA nemoj izmišljati, po tebi će PSG izbaciti je li hahahahha
ryan.giggs
Hahaha.. Gdhe je to UEFA rekla? Jedino je UEFA rekla da se vrate pare Šreku.
Horde
Kad može Fransucka liga ukinuti zašto ne možue BiH ?
Nikoizniceg
Kad može Crna Gora nastaviti što ne može BiH?
Horde
svejedno mi nastavilo ili ne al stavlja se kao da ćemo mi jedini prekinuti, jedna Francuska prekinula prvenstvo, Škotska, Belgija, Holandija, kakve veze ima ako mi prekinemo ili ne...
ljiljan
A zasto bi prekidali kad nema nikakvog razloga za prekid? Mofli bismo cak i kao CG i Srbija sa publikom igrati, sve su mjere relaksirali osim te. Sva je svrha prekida sezone da se namjesti borcu Evropa
ryan.giggs
Ljiljane moj, klubovi nemaju paraaaaaa za nastavak prvenstva, kontaš to? Od 12 timova, samo 3 imaju sredstva. Savez ne da lovu za testove, a klubovi neki nemaju ni za topli.
19211921
ova odluka moze obradovati samo sarajevo, borac i mladost
Denchi
Jel ce to zeljo odbit izlazak u evropu iz protesta? Nisaaaam znaoooooo jbt
19211921
naravno da nece odbiti, ali nema smisla ovako zalediti sezonu. jit je titula titula, nit su ostale stvari fer. tuzla je se mogla boriti za evropu npr, kao sto se zeljo mogao boriti za titulu. steta je npr i ne gledati igrace kao susica i stilica u nasoj ligi. uz to, ako se virus vrati na jesen sta cemo? opet prekidati i ukidati itd?
MLADOST
Zašto Mladost? Mladost se na zadnjem glasanju priklonila večini i glasala za nastavak prvenstva. U principu nama je svejedno, niti možemo nešto značajno gore na tabeli, ali ne možemo ni ispasti. Radi našeg fudbala, bilo bi dobro da se prvenstvo nastavi.
19211921
to nisam znao. izvinjavam se, cuo sam bio da je musija kao raspustio ekipu i da nije bio za nastavak. ali ako je tako, moja greska i izvinjavam se. drago mi je ipak sto se mladost spasila: lijep ambijent i mnogo dobrih igraca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti