Ako prođu dalje FK Sarajevo u drugom pretkolu Lige prvaka igra protiv Dynamo Brest - Astana

Saznali potencijalnog protivnika

Ako prođu dalje FK Sarajevo u drugom pretkolu Lige prvaka igra protiv Dynamo Brest - Astana

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva jučer su saznali protivnika u prvom pretkolu Lige prvaka, a to će biti Connah's Quay Nomads iz Velsa.

Utakmica prvog pretkola Lige prvaka na rasporedu je 18. ili 19. avgusta, a još uvijek nije poznato gdje će se ova utakmica odigrati.

Također, danas je UEFA održala i žrijeb parova u drugom pretkolu, a svog potencijalnog protivnika saznao je i bordo tim.

Naime, ukoliko Sarajevo prođe u drugo pretkolo igrat će protiv boljeg iz duela Dynamo Brest (BLR)/Astana (KAZ) koji će imati ulogu domaćina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmice drugog pretkola Lige prvaka igraju se 25. i 26. avgusta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Sretno pitari navijam za vas logicno
26 7
BN78
Stvarno ne znam čemu optimizam navijača Sarajeva,pa oba ova kluba su u igračkom smislu kvalitetnija od Sarajeva,i podnuslovom da Sarajevo pobjedi ove amatere iz Velsa.Kada se navijači lože na prvaka zemlje čijs je liga 40 inkoja od pedeset i neke u Evropi.Nadrealno zar ne?
5 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti