Ako se pita legende, ovih devet igrača treba da napusti Arsenal

Groves govorio o sastavu Topnika

Ako se pita legende, ovih devet igrača treba da napusti Arsenal

Edmir Škorić
Teme:

Prema mišljenju Arsenalove legende Perryja Grovesa, klub treba da napusti devet nogometaša.

Groves danas radi kao nogometni analitičar, a za Arsenal je u periodu od 1986. do 1992. godine odigrao preko 150 nastupa.

On smatra da bi devetorica igrača iz trenutnog sastava Arsenala trebala otići iz kluba.

"Bit će nemoguće riješiti ih se odjednom. David Luiz, Shkrodan Mustafi, Sokratis. Dani Ceballos će ionako otići jer je na posudbi iz Reala. Nakon njih, Mesut Ozil, Grani Xhaka, Calum Chambers, Mohamed Elneny i Henrikh Mkhitaryan. Ne radi se ovdje o talentu, oni jednostavno nisu dobri igrači", tvrdi Groves.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je tek 10. u Premier ligi sa 37 bodova, dok vodeći Liverpool ima čak 79. Očajna sezona Arsenala je dodatno upropaštena ispadanjem od Oylampiakosa u šesnaestini finala Evropske lige.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Pola nabrojanih čak i ovakvi kakvi su je po kvalitetu opet u top10 igrača Arsenala, o čemu ovaj priča
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi