Ako se sve poklopi, 20. jula bismo mogli gledati "finale za Scudetto"

Zvaničnog raspored još nema

Ako se sve poklopi, 20. jula bismo mogli gledati "finale za Scudetto"

Serija A će se konačno, nakon više od tri mjeseca pauze, nastaviti 20. juna.

Ostala je još trećina sezona za odigrati u Seriji A, neki timovi imaju pred sobom 12, a neki i 13 kola. Najzanimljivija će, naravno, biti borba za Scudetto, posebno ako Lazio nastavi u ritmu u kojem je bio pred suspenziju takmičenja.

U momentu prekida sezona Juventus je bio prvi sa 63 boda, dok je Lazio bio na drugom jestu sa samo bodom manje. Inter je već počeo posustajati, pa ga do Scudetta može odvesti samo čudo.

Ukoliko Lazio i Juve nastave nizati pobjede i ako jedan od timova ne "odskoči" prebro, mogli bismo u julu gledati "finale za Scudetto".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kompletnog zvaničnog raspored svih kola Serije A još nema, ali Corriere dello Sport danas piše da bi se utakmica 34. kola, duel Juventusa i Lazija, trebala igrati 20. jula, u ponedjeljak.

Lazio je u prvom ovosezonskom duelu, na svom Olimpicu, uspio savladati Juventus rezultatom 3:1.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi