Ivica Bonić nakon meča

"Ako smo već morali izgubiti, drago mi je da je to bilo protiv Čelika"

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza porazom u Zenici od Čelika s minimalnih 1:0, faktički su jednom nogom u 1.ligi FBiH. I pored poraza ekipa koju s klupe predvodi Ivica Bonić nije loše djelovala na Bilinom polju, ali nedovoljno da se napravi nešto više od časnog poraza.

Nakon utakmice strateg gostiju nije mogao da bude zadovoljan konačnim rezultatom, te je ukazao na sve probleme u igračkom kadru i odlaske koje su se desile u zimskoj pauzi.

"Kada se izgubi ne može se biti zadovoljan, utakmica nije bila lijepa za oko. Izgubili smo iz jednog šuta s 30 metara, koji se nije mogao odbraniti. Mi ćemo se boriti za opstanak, pa dokle stignemo, igrat ćemo pošteno i do kraja. Nadam se da će i nas negdje sreća poslužiti" ističe Bonić.

U prelaznom roku Vitez je ostao bez najboljih igrača

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa nas je napustilo 15 igrača, došlo je devet novih, od kojih su četvorica došla prije sedam dana. Danas nisam imao dva napadača na raspolaganju, koji su tek stigli, nadam se da ćemo kroz prvenstvo igrati sve bolje i da će naša igra napredovati iz utakmice u utakmicu. Bilo je teško danas igrati u Zenici, vrhunski šut je danas odlučio pobjednika i meni je drago, ako smo već morali da izgubimo, meni je drago što smo izgubili od Čelika", završio je Bonić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije