Ako ste depresivni, večeras se sjetite navijača Monaca i bit će vam lakše
Monaco je u prošlom kolu slavio protiv Caena i izgledalo je da je to vraćanje u život, no onda novo prizemljenje za ekipu kojoj ne pomaže ni Thierry Henry

Liga 1

Ako ste depresivni, večeras se sjetite navijača Monaca i bit će vam lakše

Edmir Škorić

Monaco je večeras doživio novi poraz i ovaj tim će, kako sada stvari stoje, od naredne sezone igrati Ligu 2.

Thierry Henry je preuzeo Monaco, ali ne pomaže ni nekad proslavljeni francuski napadač.

Pobjeda u Caenu dala je tračak nade, no onda je uslijedio novi poraz. Večeras su Kneževi poraženi od Montpelliera s 2:1.

Poveli su domaći golom Tielemansa i do 81. minute sve je bilo super, a onda Laborde i Skuletić zabijaju za preokret Montpelliera i za novo razočarenje domaće publike.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Monaco je sa 10 bodova na pretposljednjem mjestu, Montpellier ima 29 i nalazi se iza nedodirljivog PSG-a.

U subotu je odigrano još nekoliko mečeva u Ligi 1. Nimes je s 3:0 deklasirao Amiens, dok su mečevi Guingamp - Nice (0:0), Angers - Caen (1:1) i Lille - Lyon (2:2) završeni bez pobjedenika.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ja neznam kakvi su ovo fudbaleri koji igraju u odbrani Monaca,u svakom slucaju jedino Henry u se moze zamjeriti zasto ih stavlja uopste da igraju,jer voditi do pred kraj utakmice pa zatim napraviti onakve greske,to je neprihvatljivo I na mjestu Henry a bih napustio sam klupu,jer covjek nije ovdje kriv apsolutno nista!Ko je gledao utakmicu sve ce mu biti jasno,cirkus odbrana!!!
17 0
Dule Savic
i želje hahahaha hahahaha
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti