Jadan Thierry, da bar može obući kopačke i zaigrati...
(Foto: Screenshot) Monaco je ove sezone postigao samo dva gola u LP, a primio već 11

Monaco u zaostatku već nakon dvije minute

Jadan Thierry, da bar može obući kopačke i zaigrati...

Thierry Henry je polovinom oktobra dobio svoj prvi samostalni trenerski angažman. Preuzeo je tada legendarni Francuz ekipu Monaca, koja je užasno počela sezonu.

Nije se puno toga promijenilo ni nakon Henryjevog dolaska. Fudbaleri Monaca su mu priređivali šok za šokom, a užasnu seriju u domaćem prvenstvu su uspjeli prekinuti tek proteklog vikenda pobjedom nad Caenom. Bila je to tek druga pobjeda Monaca u Ligue 1 ove sezone.

Ne ide puno bolje Monacu ni u Ligi prvaka i jako teško će doći i do treće pozicije u grupi A. Večeras Kneževi gostuju kod Atletico Madrida i gube sa 1:0 već od druge minute.

Koke je uputio udarac, a lopta na putu ka golu zakačila Badiashilea i završila iza leđa Diega Benaglija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Henryjeva reakcija nakon novog primljenog gola dovoljno govori, a da stvar budu gore njegov Monaco je u 24. minuti primio i drugi gol...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi