Ako ste gledali ovu utakmicu - Čestitamo, izgubili ste sat i po života

Najdosadnija utakmica sezone u La Ligi

Ako ste gledali ovu utakmicu - Čestitamo, izgubili ste sat i po života

Posljednji meč 16. kola odigran je večeras u Vitoriji, gdje su Alaves i Athletic Bilbao odigrali prijateljskih 0:0.

Publika na stadionu Mendizorrotza, ali i svi oni koje je neka muka natjerala da pogledaju ovaj meč, mogli su svjedočiti vjerovatno najlošijoj utakmici koja će ove sezone biti odigrana u španskom prvenstvu.

Za 90 minuta igre, niti jedna ekipa nije uspjela napraviti nijednu stopostotnu šansu, a kamoli postići gol pa je meč na kraju okončan očekivanim rezultatom.

Obje ekipe su osvojile po bod, a on više znači Alavesu koji je zadržao šesto mjesto na tabeli i bodovno se poravnao sa Betisom koji je peti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane, Athletic Bilbao ostaje u zoni ispadanja - na 18. mjestu sa 15 bodova.

Top Komentari

Da li znate da Real i Atletiko iz grada Bilbao nikada nisu ispadali iz ove Spanske najbolje lige, Atletiko iz Bilbaoa je inace baskijski klub u Atletiku igraju iskljucivo Baskijci, Atletiko stvara svoje igrace, oni nikada ne kupuju igrace, oni jedino mogu prodati svoga igraca, to je inace tradicija Atletika, psoto je Atletiko na tabeli u zoni ispadanja iz ove najbolje Spanske lige, to ce biti prvo ispadanje Atletika u nizi rang takmicenja, mozete misliti ukoliko se to desi to bi bila prava tragedija za Atletiko - Bilbao, ja se licno nadam da Atletiko - Bilbao nece ispasti u nizi rang, jer za sad je Atletiko veciti klub u elitnom drustvu najbolji spanski klubova, nadam se se licno da ce Atletiko - Bilbao opstati u drustvu najbolji spanski klubova.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi