Ako ste nas poslušali, danas isplaćujete tikete

Uspješna prognoza za utorak

Ako ste nas poslušali, danas isplaćujete tikete

Svakim danom u kladioničarskoj rubrici SportSport.ba možete vidjeti savjete o klađenju i analize utakmice. 

Kladionicu je izuzetno teško pobijediti, to nije nikakva tajna, no uz dobre analize dobici se mogu ostvariti i to potvrđuje i podatak da je naš tipster u jučerašnjoj analizi pogodio sva tri para. 

Prvi naš par za jučer bio je Ingolstadt - Koln tip X i manje od 2,5 golova, a konačan rezultat na kraju utakmice glasio je 1:1. 

Zatim smo vas savjetovali da igrate na Chelsea protiv Norwicha uz opciju više od 2,5 golova. Utakmica je završila rezultatom 2:1 u korist londonske momčadi, a tipovali smo još na "nulu" Spezije i Cesene uz manje od 2,5 golova. Završeno je sa 1:1. 

Ukoliko ste nas poslušali, danas zadovoljno trljate ruke i isplaćujete svoje dobitne tikete. Bio je to više nego uspješan dan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi