"Ako su profesionalci neće se svađati za Messijev dres na poluvremenu već na kraju"

Van Bommel savjetovao svoje igrače

"Ako su profesionalci neće se svađati za Messijev dres na poluvremenu već na kraju"

E. Čaušević

Holandski PSV sutra počinje svoj put u novoj sezoni Lige prvaka teškim gostovanjem kod Barcelone.

Jasno je da je Barcelona veliki favorit u ovoj utakmici, ali se Holanđani nadaju da mogu napraviti čudo i doći do pobjede. Na kormilu PSG-a nalazi se nekadašnji igrač Barcelone, Mark van Bommel, koji je na današnjoj press konferenciji izjavio da je sretan što se vraća na Camp Nou.

Također, Van Bommel je priznao da igrači PSV-a već neko vrijeme pričaju o tome ko će na kraju uspjeti dobiti Messijev dres. Ipak, holandski stručnjak im je poručio šta trebaju uraditi prije nego što se počnu boriti za dres jednog od najboljih igrača svih vremena.

"Ako sutra ostvarimo dobar rezultat onda mi nije jasno hoće li se igrači svađati oko toga ko će dobiti Messijev dres. Znam da će tražiti od njega dres, ali to ne smiju raditi na poluvremenu. Sačekajte da završi utakmica i budite pravi profesionalci", poručio je Van Bommel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi