Prije 10 godina se slikao s Messijem, a sutra će igrati protiv njega

Nevjerovatna priča Stevena Bergwijna

Prije 10 godina se slikao s Messijem, a sutra će igrati protiv njega

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra na domaćem terenu igraju protiv PSV-a u okviru prvog kola grupne faze nove sezone Lige prvaka.

Katalonski klub je imao tri sezone za zaborav u Ligi prvaka, te su poručili da ove sezone konačno žele doći do samog kraja. Nova sezona za Barcelonu počinje sutra na Camp Nou kada će izabranici Ernesta Valverdea imati okršaj protiv PSV-a.

Ova utakmica će biti posebna za jednog od igrača holandske ekipe, a to je Steven Bergwijn. Ovaj fudbaler je prije deset godina imao priliku da upozna Lionela Messija i slika se s njim, a sutra će igrati protiv svog idola.

"To je bilo 2008. godine nakon Barcine pobjede protiv Levantea sa 5:1 i bio sam s porodicom na utakmici. U ekipi koju je vodio Frank Rijkaard bili su Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Eto'o i naravno Messi kojeg sam naletio te večeri. Spavali smo u istom hotelu i bio sam u sobi s kompjuterima s bratom gdje smo igrali igrica. Tada je došao Messi i još neki igrači i pričali smo s njima. Nevjerovatno da ću deset godina kasnje igrati protiv njega", rekao je Bergwijn.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

PSV's Steven Bergwijn Met Lionel Messi In 2008, He'll Come Up Against Him Tomorrow

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Moj igrac s fife mobile :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi