Messi savjetovao čelnicima Barce kojeg igrača trebaju prodati u januaru

Nisu zadovoljni njegovim igrama

Messi savjetovao čelnicima Barce kojeg igrača trebaju prodati u januaru

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras su odradili novi trening pred sutrašnju utakmicu protiv PSV-a u okviru prvog kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub žei ove sezone konačno da dođe do samog kraja nakon tri razočaravajuće godine u Ligi prvaka. Barcelona je ovog ljeta dovela nekoliko zvučnih pojačanja, a po prvi put klub je dovodio igrače na pozicije na kojima su im pojačanja zaista potrebna.

Ipak, bilo je i dosta odlazaka s Camp Noua, a klub su napustili fudbaleri koji nisu opravdali očekivanja. No, čini se da lista tih igrača nije zaokružena jer se u posljednje vrijeme sve više špekuliše o tome da Barca već zna koga je prodati u januaru.

Navodno, u klubu nisu zadovoljni izdanjima Nelsona Semeda koji je 2017. godine stigao iz Benfice. Semedo je zakazao ovog vikenda na utakmici protiv Real Sociedada, a Valverde ga je izveo iz igre već na poluvremenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji prenose da Valverde želi da klub proda Semeda, te dovede novo pojačanje na poziciji desnog beka na kojoj većinoj igra Sergi Roberto. Također, navodi se da je čak i Lionel Messi poručio čelnicima kluba da Semedo nije dovoljno kvalitetan da igra za Barcelonu.

Top Komentari

pokemon2308
aj ba ne pišite gluposti, ne znate šta da napišete pa eto odjednom Barsa prodaje Semeda kojeg svi hvale i svi zadovoljni samo eto vama na stranici neki novinar skontao sam da ne valja i on ga proda prije Barselone izgleda, na poluvremenu je momak zrtva bio taktičke izmjene da bi se roberto vratio na beka a Cou ušao u sredinu, tako da bezveze link skroz.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi