Sutra igra protiv, a sanja da igra za Barcelonu

Hirving Lozano na Nou Campu

Sutra igra protiv, a sanja da igra za Barcelonu

Sutra i zvanično počinje nova sezona Lige prvaka, a jedan od prvih susreta biće onaj Grupe B u kojem će Barcelona ugostiti PSV.

Jasno je ko je favorit u sutrašnjem duelu, a jedna od najvećih uzdanica PSV-a u pokušaju da iznenadi katalonskog giganta biće Meksikanac Hirving Lozano.

Ovaj mladi fudbaler je oduševio na Svjetskog prvenstvu u Rusiji, a ubrzo su se pojavile informacije da je Barca zainteresovana za njegov potencijalni transfer. Ipak, on je ostao u PSV-u, barem za sada.

Iako sutra njegov PSV treba odmjeriti snage sa Barcom, Lozano na press konferenciji nije mogao sakriti divljenje prema klubu sa Nou Campa i ideji da bi jednog dana mogao zaigrati u dresu katalonskog velikana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Menadžer mi je rekao da je postojao kontakt sa Barcelonom. Bilo bi ispunjenje sna igrati za ovaj klub", izjavio je Lozano na press konferenciji na Nou Campu.

Inače, susret Barce i PSV-a počinje u novom terminu kada je LP u pitanju, u 18:55 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi