Ako vas je Zidaneov odlazak iznenadio, šta ćete reći na moguću zamjenu?

Šok za šokom u Madridu

Ako vas je Zidaneov odlazak iznenadio, šta ćete reći na moguću zamjenu?

Francuski stručnjak Zinedine Zidane od danas više nije trener Real Madrida.

Nakon što je prije nekoliko dana osvojio treću uzastopnu titulu prvaka Evrope sa Realom, Zidane je jutros sazvao vanrednu press konferenciju na kojoj je saopštio da odlazi iz Madrida.

I, dok su svi još u potpunom šoku, inostrani mediji špekulišu ko će naslijediti Zidana. Kao što to obično i biva, kladionice su informisane nešto više od ostalih, a one na prvo mjesto stavljaju francuskog stručnjaka Arsena Wengera.

Vodeće svjetske kladionice nude kvotu od 6,00 na to da će Wenger preuzeti klupu Kraljevskog tima, dok je sljedeće ime veliko iznenađenje, a to je bivši igrač Reala Guti. Koliko god da su svi iznenađeni odlaskom Zidana, toliko bi bili iznenađeni eventualnim dolaskom Gutija kao nasljednika. Podsjetimo da se radi o legendi Reala, ali svakako da nije bio ime koje se očekivalo na ovoj listi. Na njega je kvota 6,50 što pokazuje da itekako ima šansi u porteđenju sa Wengerom. Dalje slijedi Mauricio Pochettino sa kvotom od 7, a dobro kotira i Antonio Conte, pa slijede Maurizio Sarri i Joachim Low.

Klupa Real Madirda je trenutno vjerovatno najpoželjniji posao u svijetu fudbala i u narednim danima će biti veoma zanimljivo vidjeti koga će to na kraju odabrati Florentzino Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi