"Ako želi bolju klimu neka ide u Španiju, a ako želi vidjeti Eiffelov toranj onda će ići u Pariz"

Klopp vjeruje da je Liverpool najbolji za Salaha

"Ako želi bolju klimu neka ide u Španiju, a ako želi vidjeti Eiffelov toranj onda će ići u Pariz"

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola u subotu igraju utakmicu sezone u Kijevu protiv Real Madrida u okviru finala Lige prvaka.

Izabranici Jurgena Kloppa oduševili su sve ove sezone igrama u Ligi prvaka i uspjeli su doći čak do finala prvi put nakon 11 godina. Glavna uzdanica Redsa u finalu protiv kraljevskog kluba bit će Mohamed Salah u kojeg svi navijači polažu svoje nade.

Salah igra sezonu iz snova, a eventualnim osvajanjem ovog trofeja bio bi blizu Zlatne lopte. Naravno, špekulacije da će Egipćanin na ljeto napustiti Liverpool su davno počele, a svoj komentar o tome odlučio je dati i Jurgen Klopp. Naravno, na svoj način.

"Mo Salah, fudbalska bajka. U Italiji je bio nevjerovatan, a u Engleskoj još bolji. Mislim da za njega nema boljeg mjesta od Liverpoola jer tu može da bude ono što jeste. Možda ako želi bolju klimu onda će izabrati Španiju, a ako želi gledati svaki dan Eiffelov toranj onda će ići u Pariz. Ali, ovo je za njega najbolje mjesto na svijetu", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi