Akrapović pronašao novi trenerski posao

Bivši bh. reprezentativac

Akrapović pronašao novi trenerski posao

Nekadašnji bh. reprezentativac Bruno Akrapović nakon nekoliko mjeseci uspio je pronaći novi trenerski posao. 

Naime, naredna destinacija u trenerskoj Brune Akrapovića je makedonska Shkendija iz Tetova s kojom je jučer potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja na dodatnih godinu dana. 

"Ovom prilikom želim se zahvaliti ljudima iz kluba što su mi ukazali povjerenje i ja ću u narednom periodu dati sve od sebe da to i opravdam. Imam ambiciju da osvojim titulu sa Shkendijom i vjerujem da ću uspjeti u svom cilju", izjavio je Akrapović na zvaničnom predstavljanju.

Akrapović je prethodno vodio gibraltarsku Europu, Neretvanac, Solin, Val Mosor, a kao pomoćnik još je radio u Saturnu u Wolfsburgu (II). Za našu reprezentaciju je u prošlosti je upisao 14 nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.