Milinković-Savić cijeloj Saudijskoj Arabiji pokazao ko je i šta je, trebale su mu samo dvije minute

Odličan početak u Al Hilalu

Milinković-Savić cijeloj Saudijskoj Arabiji pokazao ko je i šta je, trebale su mu samo dvije minute

Endin Čaušević

Srbijanski reprezentativac Sergej Milinković-Savić nedavno je potpisao za saudijski Al Hilal, a već sada dojučerašnji veznjak Lazija pokazao je zbog čega je klub izdvojio toliko novca da bi ga doveo u svoje redove.

Iako se godinama najavljuje veliki transfer popularnog SMS-a iz Lazija u neki od najvećih evropskih klubova na kraju je on šokirao fudbalski svijet odlukom da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Milinković-Savić nije odolio milionima koje mu je Al Hilal ponudio i nedavno je potpisao ugovor s ovim klubom.

Već je nedavno debitovao za Al Hilal u porazu od kijevskog Dinama u prijateljskoj utakmici, a Milinković-Savić je sinoć upisao drugi nastup za svoj novi klub.

Al Hilal je igrao prijateljsku utakmicu protiv Al Kuwaita i uspio je da slavi sa 4:2, a upravo je reprezentativac Srbije bio jedan od ponajboljih igrača na terenu.

Oglasi

Samo dvije minuta bile su dovoljne SMS-u da se upiše u listu strijelaca i pokaže kakvo pojačanje je dobio Al Hilal.

Milinković-Savić zabio je pogodak glavom za 1:0 nakon odličnog centaršuta s desne strane.

Do kraja smo vidjeli još pet golova, a Al Hilal je uspio da pobijedi sa 4:2.

U listu strijelaca upisao se i Ruben Neves koji je također ovog ljeta pojačao klub iz Saudijske Arabije. Neves je zabio gol za konačnih 4:2 i to iz penala.

Top Komentari

Voland
Džaba to sve. Lik u najzrelijim igračkim godinama otišao da igra fudbal u Saudijsku Arabiju, a mogao da bira nekog velikana da igra za njega. Zar je sve u novcu!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije