Mitrović spremio osvetu Fulhamu, detalje otkrio porodici i prijateljima, sprema se pravi haos!

Svim silama želi da ide u Al HIlal

Mitrović spremio osvetu Fulhamu, detalje otkrio porodici i prijateljima, sprema se pravi haos!

Endin Čaušević

Srbijanski napadač Aleksandar Mitrović bijesan je na čelnike Fulhama što mu ne dozvoljavaju da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji jer su već u dva navrata odbili ponude Al Hilala. Mitrović želi da ide u Al Hilal gdje će zaraditi ogroman novac, spremio je i osvetu za Fulham koju je već otkrio svojoj porodici i prijateljima.

Mitrović je jedan u nizu fudbalera koje klubovi iz Saudijske Arabije žele dovesti, a srbijanskom napadaču Al Hilal za trogodišnji ugovor nudi čak 75 miliona eura i nije čudo što on svim silama želi da napusti Fulham.

Prethodne dvije sezone Mitrović je igrao fantastično i očekivalo se da će napraviti iskorak u karijeri i potpisati za bolji klub, no kada mu je Al Hilal pokucao na vrata s nevjerovatnom ponudom više nije bilo dileme.

Al Hilal je slao čak dvije ponude za Mitrovića u prethodnom periodu, ali Fulham je oba puta to odbio. Londonski klub ne želi da proda Mitrovića i poručili su da može ići samo ako Al Hilal plati oko 60 miliona eura što je teško očekivati da će se desiti.

Mitrović je bijesan zbog ponašanja čelnika Fulhama jer je jasno poručio da želi da ide iz kluba, te da smatra da je zaslužio da mu ne prave probleme oko transfera nakon svega što je dao za taj klub.

Oglasi

Srbijanski napadač je počeo pripreme prije nekoliko dana i trebao bi biti u avionu za Ameriku gdje će Fulham odraditi veći dio priprema, ali kako piše Sky Sports već je svojoj porodici i prijateljima otkrio svoj plan osvete.

Sky Sports navodi da je Mitrović svojoj porodici i najbližim prijateljima rekao da će ići na turneju u Ameriku, ali da uopšte više neće igrati za Fulham i da će odbiti izaći na teren svaki put kada se to od njega zatraži.

Mitrović vjeruje da na takav način može pokazati čelnicima Fulhama da nije pametno što odbijaju da ga prodaju jer njegovim zadržavanjem očito neće ništa postići osim toga što će se srbijanski napadač vjerovatno inatiti do maksimuma.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će čelnici Fulhama postupiti ukoliko Mitrović zaista odbije igrati utakmice i da li će to biti ključna stvar da pristanu na kraju da ga prodaju Al Hilalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mitrovićevi agenti rade punom parom da pokušaju uvjeriti čelnike Fulhama da prihvate ponudu, no to im baš nije išlo najbolje prethodnih dana.

Prvi pripremni meč u Americi ekipa Fulhama igra 23. jula protiv Brentforda, a da li će Mitrović zaigrati u toj utakmici ili ne ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

atomskimrav
Ne smeta njima lova od muslimana, ali im smetaju muslimani.
0 0
Benz
Ajmo sad tri prsta i u Saudijsku Arabiju, da te vidimo moodonja .. pola srpske reprezentacije ode da igra kod "turaka" ne smeta im njihova lova
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti