Ronaldov show program u Ligi prvaka: Počelo je sve golčinom koju ne bi zaustavila ni tri golmana

Al Nassr igra odlično

Ronaldov show program u Ligi prvaka: Počelo je sve golčinom koju ne bi zaustavila ni tri golmana

Haris Zilić

U toku je utakmica azijske Lige prvaka, a susret trećeg kola u grupi E igraju Al Nassr i A-Duhail. Gledatelji su vidjeli već šest pogodaka, a nije moglo bez nove amsjtorije Cristiana Ronalda.

Ronaldo je u 61. minuti postigao golčinu za 3:0.

Portugalac je dobio loptu od Al Ghannama, zatim se namjestio na lijevo nogu i oalio projektil u gornji desni ugao gola golmana Zakarie.

Ovu golčinu Ronalda možete pogledati OVDJE.

Iako se činilo da je Al Nassr završio posao, gosti iz Katara se brzo vraćaju u meč.

Oglasi

Postigli su dva ekspresna gola i smanjili rezultat na 3:2.

Golove za katarski tim postigli su Mohammad u 63. i Almoez u 67. minuti ove sjajne utakmice.

U 81. minuti četvrti gol za Al Nassr i za miran finiš utakmice, a strijelac je ponovo bio Ronaldo koji je tako večeras imao svoj show. Drugi gol Portugalca na večerašnjoj utakmici pogledajte OVDJE.

U pomenutoj grupi pored Al Nassr i Al-Duhaila, nalaze se još iranski Persepolis i tadžikistanski Istiqol.

Naravno, ne treba naglašavati da su Ronaldo i društvo veliki favoriti za prvo mjesto u grupi koje na kraju vodi u nokaut fazu azijske Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi