Navijači plaču, čelnici Manchester Cityja trljaju ruke: Sve je spremno za veliki transfer De Bruynea

Sprema se veliki sastanak

Navijači plaču, čelnici Manchester Cityja trljaju ruke: Sve je spremno za veliki transfer De Bruynea

E. Oštraković

Vezni fudbaler i kapiten Manchester Cityja, Kevin de Bruyne postao je prva meta tima iz Saudijske Arabije, a radi se o Al Nassru.

Mnoge zvijezde u posljednje vrijeme odlučile su svoj fudbalski put nastaviti u Saudijskoj Arabiji, a sve je svojim odlaskom pokrenuo Cristiano Ronaldo.

On je potpisao za Al Nassr nakon što je raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom, a njegovim stopama mogao bi i Kevin de Bruyne.

Kako tvrdi novinar Rudy Galetti koji vrlo često ima jako dobre informacije o transferima fudbalera sprema se veliki transfer.

Naime, on tvrdi da su čelni ljudi Al Nassra spremni da organizuju sastanak sa De Bruyneom kako bi ga nagovorili na prelazak u njihov klub.

Oglasi

Oni su već kontaktirali agenta Kevina de Bruynea koji je obećao kako će uraditi sve da svog klijenta nagovori da barem porazgovara sa njima.

De Bruyne nije igrao ove sezone u dresu Manchester Cityja, a razlog je naravno nova povreda koju je doživio.

Na njega Pep Guardiola neće moći računati sve do naredne godine, ali pitanje je u kakvoj formi će tada biti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo i to da su prije nekoliko dana engleski mediji prenijeli informaciju da Manchester City nema u planu produženje ugovora Kevina de Bruynea.

Problem je taj što je De Bruyne u posljednje vrijeme stalno povrijeđen, a to se čelnicima ovog kluba nimalo ne dopada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi