Aladin Isaković novi igrač NK Vis Simm-Bau

Federalni prvoligaš se ne šali

Aladin Isaković novi igrač NK Vis Simm-Bau · Zvanično

D. Kurbegović

U novom federalnom prvoligašu NK Vis Simm-Bau pojačanja stižu kao na traci.

U narednu sezonu ovaj klub ulazi s velikim ambicijama, što se može vidjeti i po dolasku nekoliko kvalitetnih fudbalera, a posljednji u nizu koji je potpisao ugovor je Aladin Isaković.

Isaković je poznato ime sa premijerligaških terena, posljednjih nekoliko godina je s kapitenskom trakom na ruci predvodio Mladost iz Doboja kod Kaknja, a uz Vis Simm-Bau želio ga je i Olimpik.

"Vjerujem da ću svojim iskustvom pomoći klubu u ostvarenju zacrtanih ciljeva", poručio je Isaković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Stameni 35-godišnji defanzivac je uz Mladost još u BiH nosio dresove Viteza, Travnika, Čelika i Žepča. Imao i kraće epizode u Švicarskoj i Njemačkoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi