Werner objasnio zašto je izabrao baš Chelsea

Novac nije bio presudan

Werner objasnio zašto je izabrao baš Chelsea

E. Škorić

Njemački napadač Timo Werner tvrdi kako za Chelsea nijNjemački napadač Timo Werner tvrdi kako za Chelsea nije potpisao zbog novca.

Werner je ovog ljeta dogovorio transfer iz Leipziga u Chelsea i ističe kako se vodio isključivo sportskim motivima.

"Bilo je nekoliko važnih klubova koji su se borili za mene. Potpuna ponuda Chelseaja bila je najbolja za mene, za moj način igre i za karijeru", rekao je 24-godišnji napadač.
Werner je objasnio da je novac imao "najmanju ulogu" u njegovoj odluci.

"Inače sam mogao otići u Kinu", jasan je Werner.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bivši igrač Leipziga pohvalio je i Chelsea kao jedan od glavnih klubova u evropskom nogometu: "Vrlo su kvalitetan tim s kojim ću se boriti za sami vrh".

Werner je sa 28 golova zvršio sezonu u Bundesligi kao najbolji strijelac Leipziga u povijesti. U posljednjoj utakmici je protiv Augsburga u subotu dao dva gola.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sloboda
Za te milione ga niko drugi nije htio!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi