Alarm sve jači na Anfieldu: Klopp kreće po štopera
FOTO: EPA

Nakon nove povrede Matipa

Alarm sve jači na Anfieldu: Klopp kreće po štopera

Haris Zilić

Liverpool je u velikim problemima što se tiče štopera i gotovo je izvjesno da će Klopp morati nešto izmisliti u naredna dva dana koliko još traje transfer rok u Engleskoj.

Redsi su kontaktirali West Ham, a u cilju dovođenja Isse Diopa, koji se nije naigrao u dresu Čekićara.

Diop ima 24 godine, prošao je sve omladinske selekcije Francuske, a na Anfield bi došao na posudbu do kraja polusezone.

Van Dijk se vraća krajem marta, Gomez je povrijeđen, kao i Matip, Williams i Phillips su neiskusni, Klopp mora Hendersona vraćati na štopersku poziciju, tako da će morati pronaći način da dovedu štopera do 2. feburara, iako Uprava nije dala zeleno svjetlo za to.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada su ipak alarmi upaljeni jače nego ranije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Šta bi sada dao za Lovrena
0 4
Realist
Duje Ćaleta-Car
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi