Alba: Isco je jedan od najboljih na svijetu
EPA

Bek Barcelone pohvalio kolegu iz reprezentacije

Alba: Isco je jedan od najboljih na svijetu

Eldar Ganibegović

Jordi Alba je rekao kako je njegov kolega iz reprezentacije, Isco jedan od najboljih igrača na svijetu, iako nije sretan što ga na toj razini vidi u dresu Real Madrida.

Isco je u proteklih godinu dana izrastao u jednog od najboljih veznjaka na svijetu, nakon što je igrao sjajno kako u dresu Real Madrida tako i u nacionalnoj selekciji. 

"Isco je igrao uvijek na isti način, ali sada je na nevjerovatnoj razini. On je trenutno jedan od najboljih na svijetu", rekao je Alba.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nije mi teško priznati, iako je moj vječni rival i iskreno ne volim da ga vidim na toj razini u dresu Reala. Poznajem ga još iz vremena dok sam bio u Valenciji", dodao je bek Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi