Albanci bez razmišljanja odbili zahtjev Crvene zvezde

Uoči meča drugog pretkola Lige prvaka

Albanci bez razmišljanja odbili zahtjev Crvene zvezde

A. Čaušević

Jedan od zanimljivijih parova drugog pretkola Lige prvaka je duel Tirane i Crvene zvezde. 

Crvena zvezda će u ponedjeljak otputovati u Albaniju, a prije putovanja imala je poseban zahtjev za organizatora susreta.

Beograđani su od Albanaca tražiili VIP tretman na aerodromu "Marija Tereza", ali njihov zahtjev je odbijen uz obrazloženje da aerodrom u Tirani nije previše prometan te da nema potrebe za posebenim mjerama.

Inače, na putu od aerodroma do hotela pa i do stadiona za Crvenu zvezdu je osigurana policijska zaštita u svakom trenutku pa će bezbjednosne mjere biti na nivou.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica Tirana - Crvena zvezda je na programu u utorak od 20 sati na novoizgrađenom i modernom stadionu pod nazivom "Air Albania".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi