Albanci razbili Litvance, Slovaci i Šveđani odigrali 0:0

Prijateljske utakmice

Albanci razbili Litvance, Slovaci i Šveđani odigrali 0:0

Edmir Škorić

Protivnici bh. reprezentacije u kvalifikacijama za plasman na SP u Brazil 2014. godine, Litvanija i Slovačka, odigrale su prijateljske utakmice.

Grupa G, u kojoj se nalazi i naša reprezentacija, večeras nije na programu kvalifikacija, pa su neke reprezentacije iskoristile priliku da odigraju prijateljske utakmice.

 

Litvanija, s kojom igramo još jednu utakmicu u gostima, teško je poražena u gostima kod Albanije (4:1). Meha je doveo domaće u vodstvo u 33. minuti, a pet mintua kasnije Cani je povisio na 2:0. Do kraja prvog dijela Basha je povisio na 3:0, a autogolom Albanci dolaze do četvrtog gola u 59. minuti.

 

Jedini gol za Litvance postigao je Razulis petnaestak minuta prije kraja. 

 

Slovačka, s kojom u junu igramo dvomeč, odigrala je 0:0 sa Švedskom.

 

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Albanija - Litvanija 4:1 (Meha 33, Cani 38, Basha 43, 59 -ag/ Razulis 75)

Slovačka - Švedska 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.