Albanci spremaju invaziju na Skoplje: Jučer porazbijani šalteri, Makedonci danas bez greške

Komšijski okršaj u baražu

Albanci spremaju invaziju na Skoplje: Jučer porazbijani šalteri, Makedonci danas bez greške

A. Čaušević

Možda i najinteresantniji polufinali meč baraža za Evropsko prvenstvo u Skoplju će odigrati Sjeverna Makedonija i Kosovo. 

Nakon što su jučer nezadovoljni navijači razbili šalter, reklamne banere i stakla na stadionu Toše Proeski iz FS Makedonije danas nisu ponovili jučerašnju grešku.

Navijači su se razljutili i počeli divljati jer jučer nisu mogli kupiti ulaznice za utakmicu koja se igra 26. marta pa su danas otvorena dva šaltera i samim tim prodaja vrijednog komada papira ide brže.

Ulaznice kupuju uglavnom stanovnici albanske nacionalnosti što znači da će u prijestolnici Sjeverne Makedonije za tri sedmice Kosovo imati ogromnu podršku.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kosovari su uvjereni da će u polufinalu izbaciti Sjevernu Makedoniju, a u eventualnom finalu igrat će protiv boljeg iz duela Gruzija - Bjelorusija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi