Albi prijeti kazna zbog ružne geste protiv Real Sociedada

"Pa šta? I mene vrijeđaju..."

Albi prijeti kazna zbog ružne geste protiv Real Sociedada

Fudbaler Barcelone Jordi Alba tokom utakmice protiv Real Sociedada napravio je sramotan potez.

Španac je, po običaju, zauzeo mjesto u startnoj postavi i bio je motor Barcelone po lijevoj strani, međutim njegovu odličnu partiju zasjenila je glupost zbog koje bi se mogao suočiti s kaznom.

Iz, za sada, nepoznatih razloga fudbaler Barcelone je u jednom trenutku utakmice pokazao srednji prst igraču protivničke momčadi, što su uhvatile i kamere. Nakon utakmice Alba je uputio izvinjenje ukoliko se neko našao uvrijeđenim.

"Da, učinio sam to. Uhvatile su me kamere, zar ne? Izvinjavam se ako je to nekoga uvrijedilo, ali i mene vrijeđaju i svašta mi govore pa to prihvatim kao dio showa", pravdao je Alba.

Da će se Alba suočiti s kaznom komentarisali su i bivši asovi španskog fudbala u studiju poslije utakmice i svi su bili složni da mu ovo nije trebalo.

Podsjetimo, Barcelona je protiv Real Sociedada slavila rezultatom 4:2.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi