Albijanić potvrdio kvalitete: Nedostajalo nam je i sreće, zadovoljan sam svojim igrama
U duelu sa Zebom (FK Olimpik)

Čapljina na zimsku pauzu sa petog mjesta

Albijanić potvrdio kvalitete: Nedostajalo nam je i sreće, zadovoljan sam svojim igrama

S. Mlaćo

Čapljina je na zimsku pauzu otišla sa petog mjesta. Čapljinci sigurno mogu biti zadovoljni, a malo je nedostajalo da budu i mnogo bliže lideru Olimpiku.

Ipak, igra koju su prikazali izabranici Dragana Radovića, te odnos prema grbu, može radovati sve simpatizere kluba.

Milorad Albijanić upisao je četiri pogotka i dodao tri asistencije. U veoma važnim utakmicama bio je ključna figura svog tima.

"Mislim da smo mogli više od petog mjesta. Nedostajalo je malo sreće da završimo na trećem mjestu, pa čak i drugom, ali možemo biti zadovoljni našim rezultatom", priča Albijanić.

Kao pozitivno iznenađenje u prvoj polusezoni izdvojio je jednu momčad.

"Svakako da je to Goražde. Iznenadili su sviju, igraju lijep fudbal i mislim da su zasluženo na drugoj poziciji".

Potvrdio je svoje kvalitete.

"Mogu da budem zadovoljan svojim igrama. Malo mi je sreće nedostajalo da skor bude veći, nadam se da ću u drugom dijelu povećati statistiku".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sada slijedi duga zimska pauza.

"Prvo ću se dobro odmoriti, pa onda krenuti u pripreme za nastavak sezone", dodao je Albijanić na kraju razgovora za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi