Ko je ovdje Real Madrid? Niželigaš se doslovno ušetao u mrežu Kraljeva
Foto - Screenshot

Težak poraz za tim Zinedinea Zidanea

Ko je ovdje Real Madrid? Niželigaš se doslovno ušetao u mrežu Kraljeva

M. Šljivak

Niželigaš Alcoyano napravio je pravu senzaciju u Kupu Kralja pobjedom nad velikim Realom od 2:1.

Iako su u 110. minuti ostali sa igračem manje, pet minuta kasnije Casanova je zabio gol za 2:1, a do kraja produžetka je ovaj mali tim uspio da izdrži napade i da dođe do najveće pobjede u historiju.

Drugi gol kojeg je Real primio pokazao je sve defanzivne slabosti ekipe iz Madrida. Domaći tim im se doslovno ušetao u peterac, a Casanova je zabio za veliko slavlje domaćeg tima.

"Pokušali smo. Igrači su dali sve od sebe, imali smo šanse da postignemo drugi gol i kada ne zabijete onda stiže kazna. Ispali smo, ali igrači su pokušavali", rekao je Zinedine Zidane i dodao je:

"Ja sam trener i preuzimam odgovornost. Bilo bi drugačije da smo zabili drugi gol. Nije lopta htjela u gol iispali smo. Nije sramota, ni blizu toga. Ovakve stvari se dešavaju u karijeri i ja potpuno preuzimam odgovornost.

OVDJE pogledajte gol koji je Alcoyanu donio najveću pobjedu u historiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dasler
Pornjava.. Ne ovo djeca trebala gledati :)
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi