31

Komentari (31)

Krivaja Zavidovići
Koliko li sad npr. on zarađuje u drugoj turskoj ligi? Ako je neko upoznat, neka napiše...
Husrefbeg22
FK Sarajevo bi trebalo svake godine 1 ili 2 igraca dovesti iz Vijetnama. Njihova liga nije nista losija od nase a njihova reprezentacija dobro stoji u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. Vlasnik Nam bi trebao slati svake godine po 1 ili 2 igraca iz Vijetnama u FK Sarajevo. Predlazem direktorici Sabrini da razmisli o ovoj ideji!
gallardo.la
Cajic bi bio pojacanje, odlican igrac.
Ajax11
Pa ljudi dragi, jedan Hazard ode u Real i fula- puhnuše 100 Mio plus još toliko na plate…i šta nam to kaze? U fudbalu nikad neznaš šta te ceka…i kada je jedan Tatar dolazio niko frajera nije znao,danas ga svi mole da se vrati…
Alpasinacxx
Kao neko čuo prije Sarajeva za Tatarq i Rahmanovića. Poslije postadoše noćne more svih ekipa, Pitari ih još nisu oplakali ...
Alkkk
Tatara i nekako, amara nikad necemo preboljeti
Mahatma.Barbie
Lijepo ste trebali napisati da je Prva Liga Turske zapravo drugi rang takmičenja. Čovjek je u drugoj ligi trebao imati puno bolje brojke.
rabodimis
Dal je moguce.. Bez SD, trenera sklapa ekipu ??? Nevjerovatno.. vizija je otisla u pm, kaze da joj je dosta svega.. XD
Sport111
Valjda bolji nego onaj pejovic
Zgembic
Droljana pocni da vracas pare ljudima sto ste duzni pa se onda opet zaduzuj i razbacivaj tudjuim parama. Svake godine molite da se potpisuje prolongiranje duga radi evrope pa varate ljude.
pjanke.sa
E buraz pomijesam si klubove. Ovo je bordo ti mislis na plave.
Zgembic
@pjanke.sa samo se ti uvlaci droljani u bulju ja cista obraza i bez interesa sam uz Sarajevo dugi niz godina i kao sto vidis nisam droljanin uhljeb kao pojedini sto je brane. Imam vise gledanih utakmica Sarajeva nego ona dana radnog staza u klubu.
A na kraju dokazao sam ti prosli put da ono sto pisem je tacno 100% za razliku od tebe.
Milos1312
Igracina Allaha mi, odgovorno tvrdim da ce biti najbolji vezni igrac ako dodje u BHPL. Nema potrebe da osudjujete igraca ako ga ni jednom niste vidjeli kako igra.
ludilobrale
Dobar dobar igra i lijevom i desnom ima lijep pregled igre i sto je najpozitivnija stvar kod njega jeste odlican je u tranziciji i igra odbranu.
Alkkk
Nit su culi niti vidjeli al moraju ostaviti kakvu negativu, moraju izbacit iz sebe, dzabe navikli da pljuju samo
TTV.KenyTB
To ste i za susica govorili xaxaxaxaxa
user1571956549
E dobar mu ucinak ahahahaha cak jedan gol dao ahahahahahahahahahhahaha
Vedox
Nije frajer napadac da zabija golove..
user1571956549
Aha pismatrac je hahahahahaha
BordoBijeli
@user1571956549 Covjek ne igra napad nego veznog inace
user1571956549
Ahaaaa a igra znaci ahahahahahah J ebo vas on. Usmrdili ste se sa Mesanovicem kad je trebao potpisati a kasnije ste ga pljuvali. Tako ce biti i sa ovim.
BordoBijeli
@user1571956549 Vidjet cemo,Mesanovic dosao 6 dana pred nastavak prvenstva i opet vas ubio na Kosevu hahahaha.
Lukamarinsek
Prijatelju ovi da Ronalda dovedu pljuvali bi ga, oni se hrane pljuvanjem nazalost
damir83
Ova ode na razgovore, primi ga i još debelo plati ! Ima li koji mladi igrač in BiH sa potencijalom ? Ili kakvog mladog crnju brate oni će doći dzaba.
Tas14
Dobar igrac ali bolji je Arnel Jakupovic iz Domzala…
rame
Evo ga još jedan susic
MUFCDOGROBA
Jel neko zna o kakvom fudbaleru je rijec?
unioni
@Lukamarinsek Tebi je i Handzic topina hahahahaha
Lukamarinsek
Tebi ni Messi nebi valjao klocu jedan Al nisi jedini vecina vas sto se predstavlja navijacima FKS niko ne valja zato vam vise ni jedan igrac pravi nece doci, sad cete vidjet vasu akademiju borba za evropu do zadnjeg kola
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.