9

Komentari (9)

NoSikiriky
@nakopitam @Madridista Kako je mene stid što sam sa vam sunarodnjak Bože Sačuvaj, bhalije na kvadrat, pa prije bi od Srbina, Hrvata pomoć tražio nego od vas, u stvari ja zaboravi da me mogu prijavit što pišem protiv školaraca koji je prije 3-4 završiio školu ipak, izvinjavam se....Jel vas biti toliko glup, pa ne znam je li glupost vlada kod vas ili smećarstvo...Bolje bi vam bilo da imate titulu smećara jer bgm ovako titula glupana to je problem, ja se sa ovim ne bi ni zezao, kako vas jbo majku nije stid, i onda kaže ovaj mali navijači Barcelone znaju samo spominjat nečije majke, sestre a smiju se čovjeku što je mogao karijeru završiti nebitno za koga navijaš, eto onda dvoličnjaci vi ste baš bolji nema, a jel vam se majka ili seka spomenu odmah uvrijeđene mlade uskoče..
nakopitam
Nisi ti moj sunarodnjak, ti si moj sin i ja te volim bez obzira na sve
NoSikiriky
Pa jbg-a ja sam u životu shvatio da otac mora biti mudriji i pametniji al bgm, ne bi rekao ni da mi dođeš sunarodnjak a kamoli rođak a otac..Za to ti prijatelju ne samo da fali i ćuna nego mozak, a inače kako ti ono kažeš onako ti ja sestri startam na piccku, kao što ti reče čist start na loptu tako ti i ja seki na picu startam sve po propisima, regularno..
nakopitam
Cist start na loptu, samo glupi “Novinar” to naravno ne vidi
vedin
Kada jednog dana odrasteš pa dobiješ djecu nadam se da će ti neko ovako čisto startati na djecu pa da možeš potpuno uživati!
Madridista
Samo navijači katalonske sirotinje i prevaranata mogu nekome spominjati djecu, majke, sestre itd samo jer im se ne sviđa nečiji komentar. Dno dna. Kakav klub, takvi i navijači.
NoSikiriky
Što ti papak pratiš taj klub ako ti se ne sviđa, znam ja i sto puta sam rekao kompleksi su čudo!!
nakopitam
Startam ti ja na sina majmune glupi
vedin
@nakopitam, ti balo možeš samo drkatii po tastaturi jer nemaš muda za nešto drugo. Ti da imaš mude ne bi po citav dan lupao gluposti na ovoj stranici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.