Atalanta odredila cijenu za Papua Gomeza, sada će da krene prava navala

Cijena je prava sitnica

Atalanta odredila cijenu za Papua Gomeza, sada će da krene prava navala

Edmir Škorić

Atalanta je sinoć slavila protiv Rome, ali Alejandro Gomez opet je ponižen.

Gomez je zbog svađe sa trenerom Gasperinijem ostao bez statusa prvotimca i jučer nije bio ni na klupi za rezervne igrače. Time je nekako već postalo jasno da Argentinac napušta Bergamo.

Tridesetdvogodišnji majstor nalazi se na meti Milana i još nekoliko velikih timova, a s obzirom da je klub odredio cijenu za njega, a to je 10 miliona eura, onda nema sumnje da će biti prave navale.

Do sukoba, a navodno umalo i do tuče između Gomeza i Gasperinija je došlo nakon utakmice protiv Midtyjllanda u 1. kolu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom da igrač ima ugovor do ljeta 2023. godine, klub iz Bergam odlučio je da zaradi barem 10-ak miliona eura.

Top Komentari

19501911
Covjek malo jede ****a,ajmo reci tako,imas vec 32 godine,vole te,postuju te,cijene to sto radis,i covjek koji je napravio nesto od tebe na zalasku karijere,igras ligu prvaka,zivis san s cijelim gradom koji te voli,i tako uradis svim onima koju su ti dali sve,licemjerno malo,ali ovo je samo moje misljenje,steta za klub,unosi nemir odmah
5 0
Penderinos
Isto ste govorili i za Lucasa Bigliu i Borja Valera pa ssmo vidjeli kako su prošli
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi