7

Komentari (7)

BlueBoys
Ma joj ba okrugla je vrti se nac'i Boze i furamo milon km na sat samo sto to mi ne osjetimo Slovenac
struja
Sve kazniti i engleze jer se mora postova kucni(FIFA I UEFA)red.Nema takmicenja ovim buntovnicima u narednoj godini.Inace bi moglo biti ko u boksu preko nekoliko verzija sampiona.
Soni
Protiv sam Super Lige ali i ovaj Ceferin zeli da Uefa ima monopol nad fudbalom a to nece ici u buducnosti jer i Uefa kaznjava samo male ekipe a kad treba da kazne velike onda mogu beznacajne sume. Ne znam kakva su pravila i da li Uefa ima pravo na monopol i ne moze postojati nikakva druga organizacija koja zeli osnovati natjecanja. Isto tako Uefa se busa u prsa sa borbom protiv rasizma ali nista nisu uradili po tom pitanju i kazne su im minimalne.
Handofsibir
Ovdje je sigurno jedan od scenarija da bi mozda i klubovi i sluzbeno izasli, ali im gazde koje su i potpisale SL ne zele da plate penale za izlazak iz svog dzepa, te su jos uvijek svih 12 u SL
Mehaga
Pa izbaci ih iz lige prvaka,pa ces vidit ko ce ti pare donosit,naravno da ih ne mozete izbacit,jer nemate zarade onda vi
AmarSahin
Šta ovaj Čeferin više lupa, kakve veze ima Superliga sa oblikom Zemlje?
Dtox
Jarane jesi cuo za metaforu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti