9

Komentari (9)

Tako je doktore hahahaha nek se pridruži i surdulica i javor hahahaha ....kakvi debili
Realno01
Pa što si se protivio onda od početka ako je tako? Ccc,čim on reaguje prpa počela
vence
Davno ja napisah da ce SL biti..a ovdje mi pucali minuse ko iz rafala. Ljudi uzeli monopol na fudbal, a to ne moze
E.Car
Niko ni tebi ne brani da osnuješ SL!!! Samo ne možeš zvati klubove koji su pokupili maslo od UEFE pa sada bi nešto samo za sebe!!! Ja npr želim da UEFA podijeli dio kolača sa klubovima iz BiH a osnivači SL ne žele!!! Hoće sve samo za sebe!!! Primjer nam je Euroliga košarka, tu klub iz BiH koliko god da je jak ne može igrati a u LP, fudbal, možeš samo se pokaži na terenu!!!
vence
@E.Car kakvo maslo? Pa naravno da ne brani..zato nema ni logike da UEFA kao nesto brani i ucjenjuje. Uefi su pare i jos uvijek klubovi donose..ne daje UEFA njima, tj daje, ali mrvice koje joj uglavnom veliki klubovi donesu od TV prava i reklama. I oni to dobro znsju i znaju da ako veliki udu u SL da nece niko gledati ove ostsle u LP, ili hoce..ali mizerija. E sad, volio bih i ja Veleza i/ili Zelju i sl gledati u LP ili u SL, ali pitanje za tebe kad ne igra klub za koji ti navijas, da li bi radije pogledao Real-Juventus, Barca-Milan ili Union Berlin-Gent? I tako svake sedmice
Culer
E.Car
Ne budi dvoličan!!! Izbaci ta dva kluba iz svojih takmičenja na 5 godina i da završimo sa tom pričom!!!
BAJSJECAR1977
Kod nas u Sloveniji svi znamo,ko su poput političara,največa prevarantska ološ...odvetniki...smrad brez hrbtenice
Ss.ba
Jest kad bio smio da izbaci. Po kojem pravnom osnovu da ih izbaci? Kad je SL dobila na sudu. Jedino su Juventus zbog njihovih manifetluka "nagodbom" uspjeli natjerat na odustajanje. A Super Liga ce biti kad tad. Vjerovatno se cekaju arapi da oni to pokrenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.