Aleksandar Jovanović sve bliži odlasku u Australiju

Napušta Željezničar

Aleksandar Jovanović sve bliži odlasku u Australiju

M. Šljivak

Defanzivac FK Željezničar Aleksandar Jovanović (30) sve je bliži odlasku u Australiju.

Iskusnom 30-godišnjem štoperu ugovor sa Željezničarom ističe na kraju mjeseca i on će kao slobodan fudbaler moći da potraži novu sredinu.

Čini se već kako se njegova nova stanica već zna. Australski mediji javljaju da je Jovanović već sve dogovorio s ekipom Macarthur Bullsa, novim članom elitne australske lige.

Već dugo se piše o njegovom potencijalnom dolasku u ovaj klub. Navodno je sada dogovor još i bliži, ali će konačan dogovor sačekati još određeni period kako bi klub ispunio sve financijske uslove za dovođenje pojačanja.

Jovanović je rođen u Australiji. Karijeru je počeo u ovoj zemlji, ali je još kao tinejdžer stigao u Srbiju, gdje je nosio dres Vojvodine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon toga je igrao za Novi Sad, Hajduk iz Kule, a karijeru je gradio još na Tajlandu, Koreji i Kini...

Za Željezničar je Jovanović odigrao svega dvije utakmice, jednu u Premijer ligi i jednu u Kupu Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KallDrogo
Strumfovi nemaju plata, kod Amawa rasulo...
6 7
Fareus1921
Čekamo komentare kako nemaju plata,kako je rasulo u Amawa...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi